Aukioloajat tänään

Avoinna
Lounas 10.30-14 (B0)
DeliSalad -
Veggie/Vegan -
CampusGrill -
Campus Cafe -
Deli Cafe 8-14 (B0)
Campus Shop -

Tiedotteet

25.8.2023

TAMKin pääkampuksen uusi ravintola avautuu remontin alta, tervetuloa ruokailemaan!

Uudet ruokalinjastot ovat sekä opiskelijoiden että henkilöstön käytettävissä.

Maanantaista 28.8. alkaen G-rakennuksen G1-linjasto palvelee ensisijaisesti TAMKin henkilöstöä lounaalla 10.30-13. Remontoidulla ravintola-alueella (B0) sekä opiskelijat että henkilöstö ovat tervetulleita käyttämään uusia ruokalinjastoja. 

Kaikki viisi uutta linjastoa avautuvat maanantaina 28.8. Lounasaika on arkisin (ma-pe) kello 10.30–17 ja lauantaisin kello 10.30–13. Ruokailu on jaettu kahteen alueeseen: Teiskontien puoleisella alueella ruokailevat sieltä suunnasta saapuvat ja vastaavasti Kuntokadun puolella siitä suunnasta tulevat.  

Tullessasi syömään voit maksaa annoksesi itsepalvelukassalla pankkikortilla linjoilla 2 ja 3. Näiltä linjoilta löytyvät peruslounaat. Linjastoilla 4 ja 5 ovat käytössä kaikki tavalliset maksutavat. Linjastolta 4 löytyy peruslounaiden lisäksi myös erikoislounasta. Lisäksi alueella palvelevat DeliSalad ja DeliCafe. DeliCafella on pidennetty aamuaukiolo, kahvila on avoinna arkisin (ma-pe) kello 7.45–17. 

Ruokalistan löydät Viikkomenu – Campusravita. 

B0-ravintolan seinän takana rakentaminen jatkuu kesään 2024 saakka, jolloin saamme suuremman monitoimisalin (ent. Puolikuu) myös ruokailukäyttöön. Huomioithan, että ravintola-alueen läpi kulkeminen ei ole sallittua. Käytä siis läpikulkureittinä B1-käytävää eli Palvelukatua.