Aukioloajat tänään

Avoinna
Campusravita 10.15-17.30
DeliSalad 10.15-14.00
Veggie/Vegan 10.15-14.00
CampusGrill 10.30-17.20
Campus Cafe 9.00-15.00
Deli Cafe 8.00-19.00
Campus Shop 9.00-15.00

Vastuullisuus

Olemme ylpeästi vastuullinen työnantaja ja toimija ja jaamme samat arvot sopimus- ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Työnantajana haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän työympäristön, jossa kaikki huomioidaan tasa-arvoisesti ja oikeudenmukaisesti ja noudatamme työehtosopimuksen edellyttämiä asetuksia ja lakeja. Yrityksellämme on pääosin pitkiä ja vakituisia työsuhteita, joka palvelualalla on poikkeuksellista nykyaikana. Tarjoamme työntekijöillemme laajennetun työterveyden ja kannustamme eri tavoin ja kannustimin huolehtimaan työkyvystä. Olemme aktiivinen toimija alan eri oppilaitosten kanssa ja olleet ehdokkaana mm. Pirkanmaan Vastuullinen työnantaja -kilpailussa.

Ravintolatoimijana otamme huomioon päivittäisessä toiminnassamme monta ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyvää seikkaa.

  • teemme yhteistyötä vastuullisesti toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa
  • sopimuskumppanimme toiminnassa huomioimme tuotteiden eettisyyden, puhtauden, turvallisuuden, alkuperän ja logistiikan
  • valmistamme mahdollisimman paljon itse puhtaista ja tuoreista raaka-aineista minimoiden prosessoituja valmisruokia ja epäeettisiä tuotteita. Leivomme itse omassa leipomossamme lounassämpylät, patongit ja muut leivät sekä kahviloiden vitriinituotteita. Tällä työllistämme ja vähennämme mm. logistiikan aiheuttamia päästöjä ja edistämme tuoreiden ja ei-prosessoitujen tuotteiden tarjoilun
  • tuotelinjauksessa pyrimme satokausiajattelumalliin, jolloin tarjolla on mm. kauden tuoreita kasviksia. Pyrimme myös suosimaan lähituottajia ja käytämmekin säännöllisesti useita. Esim. lihatuotteissa Veljekset Mattila ja Tapola, peruna tulee Maatalousyhtymä Laurilalta, kasvikset Suomen Tuoretukku/Mäntylän Vihannes
  • keskitämme muut ostomme mahdollisimman pitkälle isolle tukkurille minimoiden logistiikkapäästöjä osaltamme
  • käytämme pääsääntöisesti vain suomalaista siipikarjaa ja sianlihaa ja kalamme ovat aina MCC -sertifioituja
  • noudatamme kansallista ravitsemissuositusta, joka määrittelee mm. suolan määrän ja rasvojen laadun
  • toimimme ympäristöystävällisissä ja moderneissa tuotantotiloissa, laitteemme ja järjestelmämme ovat kunnossa ja nykyaikaiset
  • huomioimme kasvis/vegaaniruokailijat ja -tarjonnan omalta linjastoltaan ja valikoimaamme kuuluu kasvipohjaiset maidot
  • kaikki tarjoilemamme kahvi on Reilu Kaupan kahvia (Paulig Mundo) ja valikoimissamme on aina 5-10 muuta Reilun Kaupan tuotetta
  • Ilmoitamme kaikki aterioidemme ruoka-aineosat Jamix Menu -sovelluksessa
  • kiinnitämme huomiota veden yleiskulutukseen
  • käytämme ravintolassamme yhteistyökumppanimme Kiilto Oy:n (suomalainen perheyritys) pesu-, ja puhdistusaineita
  • käyttämämme työtakit ovat Fair Trade -merkin mukaisia

Kierrätys ja hävikki

Seuraamme mahdollisimman tarkkaan päivittäin ruuan hävikkiä laskemalla ja suunnittelemalla valmistusprosessin ja ostotoiminnot. Teemme yhteistyötä RuokaNyssen kanssa ja myymme ylijäänyttä ruokaa klo 15-15.30. Siirrymme vuoden 2020 aikana pääsääntöisesti kokonaan biohajoaviin kertakäyttöastioihin. Ruoan pakkausmateriaaleissa minimoimme muovin käytön emmekä siitä syystä pakkaa yksittäisiä tuotteita muoviin. Laitteemme ja tilamme ovat nykyaikaisia ja huollamme ja pidämme niistä huolen pidentäen niiden elinikää.

Kierrätämme kaikki seuraavat pakkausmateriaalit:

  • muovi (uudelleenkäyttö, mikäli mahdollista)
  • kertakäyttöastiat
  • lasi
  • metalli
  • kartonki
  • paperi
  • biojäte
  • pesuaineet

Yhteistyökumppanit

Jäsenyydet