Ympäristö

Ravintolatoimijana otamme huomioon päivittäisessä toiminnassamme monta ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyvää seikkaa. Ruokavalikoimasuunnittelussa huomioidaan valmistuksen ekologisuus ja työvälineet ja määrät, sekä mm. sähkön ja veden kulutus. Toimimme ympäristöystävällisissä ja moderneissa tuotantotiloissa, laitteemme ja järjestelmämme ovat kunnossa ja nykyaikaiset.

Ympäristöasioiden laadunhallintaa seuraamme Ekokompassin ja omavalvontamme avulla. Mittaamme tarkasti mm. päivittäistä hävikkiä (niin valmistuksen kuin asiakkaiden) ja pyrimme reagoimaan siihen tulevassa valmistuksessa sekä viestimään siitä asiakkaille.

Käyttämämme pesu- ja puhdistusaineet ovat kotimaisia ja Joutsenmerkittyjä (Kiilto Oy). Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti oikeaoppisiin tekniikoihin ja pesuaineiden käytön tehokkuuteen sekä veden kulutukseen.