Laskemme ja suunnittelemme huolellisesti ruokatuotevalikoimamme sekä valmistusprosessimme. Kirjaamme ja seuraamme päivittäin ruuan hävikkiä: sekä valmistushävikkiä että asiakkailta tullutta hävikkiä niille tarkoitetuilla vaaoilla. Myymme ylijäänyttä ruokaa tiistaista perjantaihin. Olemme siirtyneet pääsääntöisesti kokonaan biohajoaviin kertakäyttöastioihin. Ruoan pakkausmateriaaleissa minimoimme muovin käytön emmekä siitä syystä pakkaa yksittäisiä tuotteita muoviin. Laitteemme ja tilamme ovat nykyaikaisia: huollamme ja pidämme niistä huolen pidentäen niiden elinikää.
Kierrätämme kaikki seuraavat pakkausmateriaalit:
- muovi (uudelleenkäyttö, mikäli mahdollista)
- kertakäyttöastiat
- lasi
- metalli
- kartonki
- paperi
- biojäte
- pesuaineet
Tavoitteemme on vuonna 2025 puolittaa ruokahävikkimme, pienentää varastonarvoa kolmanneksella, sekä että vuonna 2026 puolet aterioistamme on ilmastoystävällisiä. Vuoteen 2030 mennessä kuljetuspäästötavoite 0% ja ilmastopäästöt -50 %. Kotimaisuusastetta on tavoitteenamme nostaa 10 % vuoteen 2026 mennessä.