Aukioloajat tänään

Avoinna
Lounas 10.30 - 15.30
DeliSalad 10.30 - 14.00
Veggie/Vegan 10.30 - 15.30
CampusGrill -
Campus Cafe -
Deli Cafe 07.45 - 16.00
Campus Shop 10.00-14.00

Tilaisuudet ja tarjoilut

Mikäli olet järjestämässä TAMKin tiloissa Kuntokadun kampuksella kokousta, seminaaria, juhlaa tai muuta tilaisuutta, ota silloin Campusravitan ammattitaitoinen väki kumppaniksi. Järjestämme toiveidenne mukaisesti tilaisuutenne maittavimmat osuudet aina kahvituksista cocktailtilaisuuksiin. Lounaan voi valita joko päivän listalta tai tilata tarpeisiinne räätälöidyn buffet-pöydän. Meiltä voit tilata ja noutaa tarjoilut myös mukaan.

Ravintolatiloissamme on mahdollista järjestää myös erikokoisia juhlatilaisuuksia aina kymmenen hengen lounaspalavereista 600 hengen henkilöstöpäiviin ja seminaareihin tai vaikka pikkujouluihin. Tiloissamme on anniskeluoikeudet koko ravintola-alueelle.

Lisätietoja Campusravitan tilaustarjoiluista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen tilaukset@campusravita.fi

Hinnastomme lukukaudelle 2022:

Tilaustarjoiluhinnasto 2022

Kakkuhinnasto 2022

Leivonnaiset omasta leipomosta

Campusravitan omassa leipomossa leivotaan päivän makeat ja suolaiset leivonnaiset. Leivomme päivittäin myös täytettävät patongit ja kaikki ravintoloissamme tarjoiltavat sämpylät.

Myymme ruoka- ja leipomotuotteita myös kotiin vietäväksi. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima mm. erilaisia juhlatarjoiluja, aina suolaisista lämpimistä ruuista makeisiin leivonnaisiin ja kakkuihin. Meiltä voit kätevästi tilata myös erilaisia menuja mm. saunailtoihin ja muihin illanistujaisiin. Myös päivän aikana tarjottua lounasta on mahdollisuus ostaa kotiin vietäväksi.

Tilaukset on jätettävä vähintään kolme arkipäivää ennen toimituspäivää sillon, kun kysymyksessä ovat perusvalikoimaan kuuluvat tuotteet. Muiden tuotteiden osalta tilaukset on jätettävä viisi arkipäivää ennen toimituspäivää.

Erilaisia leipomotuotteita niin suolaisia kuin makeita voit ostaa mukaasi jokaisena aukiolopäivänä siinä laajuudessa kuin niitä kulloinkin on tarjolla. Suuremmat erät ja erikoistuotteet tilataan kuten edellä on kerrottu.

Tuotteiden tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen tilaukset@campusravita.fi