Aukioloajat tänään

Avoinna
Lounas 10.30-14 (B0)
DeliSalad -
Veggie/Vegan -
CampusGrill -
Campus Cafe -
Deli Cafe 8-14 (B0)
Campus Shop -

Tiedotteet

30.7.2020

Opiskelijoiden ja henkilöstön hintamuutokset 1.8.2020 alkaen, sekä ateriatuettujen aterioiden noutomahdollisuus

KELA on julkaissut tiedotteen uusista ateriatuettujen lounaiden hinnoitteluista 1.8.2020 alkaen. Tiedotteen löydät täältä.


Campusravitan opiskelijalounaan hinta 1.8.2020 alkaen on 3,00€. Tamko:n jäsenille lounas on 2,85 € ja edun saa näyttämällä kassalla Tamko:n jäsenkorttia tai käyttämällä ladattavaa arvokorttia maksuvälineenä. Annosruokailujen hinnat päivittyvät, kun CampusGrill aukeaa.

Ammattikorkeakoulun henkilöstön lounashinta on 1.8.2020 alkaen 6,35 € (arvokorttilataajille 6,20 €).

Verohallinnon myöntämä aterian noutomahdollisuus koronaepidemiasta johtuen on saanut jatkoa, ja sitä on saatavilla meiltä päivittäin keskitetysti linjalta G2 (saatavilla myös muilta linjoilta) lounaiden aukio-oloaikoina.

Korkeakouluopiskelijat voivat halutessaan ostaa mukaan kahden (2) päivän ateriat kerralla. Lisäksi korkeakouluopiskelija voi ostaa aterian tai kahden päivän ateriat mukaan toiselle korkeakouluopiskelijalle, joka ei oireiden vuoksi voi tulla asioimaan paikan päälle.

Opiskelijan on esitettävä oikeutensa ateriatukeen samalla tavalla kuin aiemminkin, eli näyttämällä voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava
opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti. Jos opiskelija ostaa samalla ateriatuetun aterian toiselle korkeakouluopiskelijalle, hänen tulee näyttää oston yhteydessä myös toisen opiskelijan voimassa oleva ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti tai Kelan ateriatukikortti.