Ravintolat ja kahvila

Campusravitan opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa voit valita lounaan useammasta vaihtoehdosta mukaan lukien kasvis- ja keittoruoat sekä valitsemasi erikoissalaattiannos. Huolehdimme myös erikoisruokavalioista.

Lounas sisältää:

  • pääruoka
  • juoma
  • leipä ja levite
  • salaattibuffet

Monipuoliset kahvilapalvelut mukaan lukien lämpimät voileivät ovat saatavilla koko aukioloajan. Huomioitahan, että ruokatarjonnassa saattaa olla pieniä vaihteluita ennakkoon ilmoitettuun valikoimaan nähden.

Lounasvaihtoehtoja on mahdollista ostaa myös kotiin vietäväksi, kysy lisää kassoiltamme!

ARVOKORTTI

Arvoa voi ladata opiskelijoiden ja henkilökunnan arvokorteille 20,40,60 tai 80€ Campusravitan (Kuntokatu 3) Campus Foodissa, Campus Caféssa ja Campus Shopissa.

Arvokortilla voit maksaa kaikki ostoksesi Campus Foodissa ja Campus Caféssa. Arvolla maksaessasi saat alennusta peruslounaasta, kahvista ja teestä. Campusshopissa pystyy vain lataamaan arvokorttia mutta sillä ei pysty maksamaan ostoksia.

Huomioithan että kortille ladattu arvo on kuin käteistä rahaa, ja kortin kadotessa, rahaa ei pysty kuolettamaan eikä palauttamaan. Pidä siis erityisen hyvää huolta kortistasi! Muista säilyttää myös kortin sarjanumero joka näkyy kuitilla, mahdollista korttisirun teknistä vaurioitumista varten.

Facebook