Campus Shop

Campus Shop palvelee Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa koulutusalasta riippumatta. Myös vierailijat ovat tervetulleita!

Valikoimistamme löytyy yli 250 oppikirjaa eri koulutusaloilta ja täydennämme valikoimaa tilauksesta. Toimitukset voimme osoittaa myös suoraan ammattikorkeakoulun muille kampuksille. Kirjatilauksien osalta erityisesti harvinaisempia julkaisuja tilattaessa kannattaa kysyä myös ryhmäalennuksia.

Campus Shopin valikoimista löydät myös opiskelu- ja toimistotarvikkeet, laskimet sekä opiskelijoiden laboratoriotakit. Täydennämme valikoimaa tilauksesta myös erikoisempien opiskelutarvikkeiden osalta.

Campus Shopissa lataat kätevästi myös opiskelijakunnan jäsenkortin, Tampereen ammattikorkeakoulun henkilökunnan ateriakortin sekä TKL:n matkakortin.

Campus Shopin yhteystiedot ja sijainti:

Myymälänhoitaja Jenni Partanen
puh. +358 45 133 5832
email kirjakauppa@campusravita.fi

Campus Shop sijaitsee nykyään Tampereen ammattikorkeakoulun Kuntokatu 3:n kampuksella Teiskontien aulassa, Campus Cafén vieressä. Olemme avoinna ma-to klo 9-16, ja pe klo 9-15.

 

Opinnäytetyön kansitus

** Huom! Kansituslaitteiden sijainti muuttunut! ** (15.4.2019)
Opinnäytetyön kansitus tehdään itsepalveluna. Painatuksellisissa kansissa on uusi Tuni-logo (13,90€/kpl).

Kansituslaite käyttöohjeineen sijaitsee nykyään Teiskontien aulassa, heti Campus Shopin ja Teiskontien sisäänkäynnin vieressä. Laite on vapaasti käytettävissä TAMKin aukioloaikojen puitteissa.
Campus Shop sulkee ovensa kesän ajaksi välillä 20.5.-11.8. Tuona aikana opinnäytetyön kansia ja joitakin opiskelutarvikkeita voi ostaa ravintolan puolelta.
 

Shopin ollessa suljettuna, voi opinnäytetyön kansia ostaa Campusravitan opiskelijaravintolasta ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Tarkastathan kesäaikana tiedotteistamme mitkä ravintolan linjastot ovat avoinna.

Jos tarvitset esimerkiksi useammat kannet, ilmoitathan meille siitä etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimitse (aukioloaikojemme puitteissa), niin varaamme sinulle tarvitsemasi kannet.

Yhteystiedot: kirjakauppa@campusravita.fi, 045 133 5832

Facebook