Etusivu

Huomio TAMKilaiset!

Ruokien tarkemmat raaka-aineluettelot sekä ravintosisällöt löydät kohdasta "koko viikon ruokalista"

Campusravita Oy - campuksella tykätään opiskella ja viihtyä

Campusravita Oy on Tampereen ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva ravintolayritys, joka tuottaa opiskelija- ja henkilöstöruokailupalveluita Kuntokatu 3:n kampuksella. Tuotamme tilauksesta myös kampuksella järjestettävien seminaarien, kokousten ja muiden tilaisuuksien kaikki tarjoilut. Myymme ruoka- ja leipomotuotteita myös kotiin vietäväksi.

Ravintolamme palvelee Kuntokatu 3 puolella katua arkisin kello 8-19, josta lounas on tarjolla 10.30–14.30 välisenä aikana. Campus Cafe palvelee asiakkaitaan maanantaista torstaihin kello 9-16.30 ja salaattilounas on tarjolla 11-12.30 välisenä aikana. Perjantaisin olemme avoinna 9-15.00.

Iltaruoka on tarjolla kello 15.00-17.30 ja sitä ennen myymme kotiin vietäväksi lounaalta jäänyttä tähderuokaa 14.30-15.00 välisenä aikana. Lounasajan ulkopuolella teitä palvelevat kahvilinjastot, joista B-osan linja numero seitsemän on auki koko päivän. Lounaan lisäksi tarjolla on arkisin aamiainen ravintolamme G-osassa, kello 7.45-9.15 välisenä aikana.

Lauantaisin ravintolamme on auki kello 9-14 ja palvelemme teitä ravintolamme B-osassa, linjastoilla 4 ja 5. Lounasta tarjoillaan kello 10.30–13.00 välisenä aikana. Ruokalistamme löydät sekä osoitteesta www.campusravita.fi/ruokalista että TAMKin Intrasta.

Campus Shopista on mahdollista tehdä ostoksia maanantaista torstaihin kello 9-16 välisellä ajalla ja perjantaisin kello 9-15. Shopissa on myytävänä mm. opiskelutarvikkeita, oppikirjoja sekä opinnäytetyökansia. Myös opiskelija- ja TKL-bussikorttien arvonlataus onnistuu kirjakaupassamme.

Poikkea ja viihdy - olemme sinua varten!

Facebook