Aukioloajat tänään

Avoinna
Lounas Lounas 10.30-17
DeliSalad 10.30-15, aamupala B8-linjassa 7.45-9.15
Veggie/Vegan 10.30-17
CampusGrill 10.30-15
Campus Cafe 8-16
Deli Cafe 8-17
Campus Shop 10-14

Campus shop

Campus Shop palvelee Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa koulutusalasta riippumatta. Myös vierailijat ovat tervetulleita!

Valikoimistamme löytyy oppikirjoja eri koulutusaloilta ja täydennämme valikoimaa myös tilauksesta. Toimitukset voimme osoittaa myös suoraan ammattikorkeakoulun muille kampuksille. Kirjatilauksien osalta erityisesti harvinaisempia julkaisuja tilattaessa kannattaa kysyä myös ryhmäalennuksia.

Campus Shopin valikoimista löydät myös opiskelu- ja toimistotarvikkeet, laskimet sekä opiskelijoiden laboratoriotakit. Täydennämme valikoimaa tilauksesta myös erikoisempien opiskelutarvikkeiden osalta.

Campus Shopissa lataat kätevästi myös opiskelijakunnan jäsenkortin sekä Tampereen ammattikorkeakoulun henkilökunnan arvokortin. NYSSEN matkakortin lataus on valitettavasti poistunut meiltä, mutta lähimmän seuraavan matkakortin latauspisteen löydät TAYSilta.

Campus Shopin yhteystiedot ja sijainti

Myymälänhoitaja Jenni Partanen
puh. +358 45 133 5832
email kirjakauppa@campusravita.fi

Olemme avoinna ma-pe klo 10-14.

Shopin ollessa suljettuna, voi opinnäytetyön kansia ostaa ravintolan DeliCafesta ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

Mitä toivoisit CampusShopin valikoimaan?

Kerro meille mitä toivoisit näkeväsi tuotevalikoimassamme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Opinnäytetyön kansitus ja kansien tilaus
(päivitetty 22.1.2021)

Opinnäytetyön kansitus tehdään itsepalveluna. Painatuksellisissa kansissa on uusi Tuni-logo (13,90€/kpl). Muita kansivaihtoehtojamme ovat kovat kannet ilman painatusta (10,50€/kpl) ja kirkkaat muovikannet (3,90€).

Voit ostaa opinnäytetyön kansia poikkeusaikana joko meiltä Campus Shopista paikan päältä, tai tilaamalla meiltä kansituspalvelun mikäli et pääse itse kampukselle.

Shopin ollessa suljettuna, voi opinnäytetyön kansia ostaa myös Campusravitan opiskelijaravintolasta Deli kahvilinjasta. Päivitämme aukioloaikojamme, joten seuraathan tiedotteluamme.

Mikäli haluat tilata kansituksen meiltä, otathan yhteyttä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen kirjakauppa@campusravita.fi tai soittamalla Shopin numeroon 045 133 5832.

Kansituslaite käyttöohjeineen sijaitsee Teiskontien aulassa, heti Campus Shopin ja Teiskontien sisäänkäynnin vieressä. Laite on vapaasti käytettävissä TAMKin aukioloaikojen puitteissa.

Yhteystiedot: kirjakauppa@campusravita.fi, 045 133 5832