Aukioloajat tänään

Avoinna
Campusravita 10.15-17.30
DeliSalad 10.15-14.00
Veggie/Vegan 10.15-14.00
CampusGrill 10.30-17.20
Campus Cafe 9.00-15.00
Deli Cafe 8.00-19.00
Campus Shop 9.00-15.00

Etusivu

Lyhenteet

G Gluteeniton
K Kasvis
L Laktoositon
M Maidoton
P Sisältää pähkinää
VE Vegaani
VL Vähälaktoosinen
Täyttää korkeakouluruokailulle asetetut ravintosuositukset
B1, G2, HK… Otsikon perässä olevat kirjain/numeroyhdistelmät määrittävät tarjottavan ruoan linjaston

Huomio TAMKilaiset!

Mikäli noudatat erikoisruokavaliota, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä ravintolaamme etukäteen osoitteeseen pasi.kujala(a)campusravita.fi. Kasvis- ja vegaanivaihtoehdot kuuluvat meillä automaattisesti joka päiväiseen valikoimaan, kuten myös laktoosittomat tuotteet.

Campusravita Oy – campuksella tykätään opiskella ja viihtyä

Campusravita Oy on Tampereen ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva ravintolayritys, joka tuottaa opiskelija- ja henkilöstöruokailupalveluita, sekä kahvilapalveluita Kuntokatu 3:n kampuksella. Tuotamme tilauksesta myös kampuksella järjestettävien seminaarien, kokousten ja muiden tilaisuuksien kaikki tarjoilut, sekä operoimme opiskelijatarvikekauppaa. Myymme ruokatuotteita ja omassa leipomossamme valmistettuja leipomotuotteita myös kotiin vietäväksi.

Meillä leivotaan sämpylät lounaalle ja suolaiset ja makeat herkut vitriineihin päivittäin ja käytämme vain tuoreita ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Henkilökuntamme on rautaisia alan ammattilaisia, ja ruoka pyritään valmistamaan mahdollisimman pitkälle alusta asti itse. Pyrimme minimoimaan hävikkiä, suosimaan kotimaisuutta ja paikallisuutta. Meillä juodaan päivittäin tuhansia kuppeja Reilun Kaupan kahvia. Huomioimme erikoisruokavaliot ja lounastarjontamme onkin varsin runsas ja monta eri vaihtoehtoa on tarjolla päivittäin. Ruoan ravintoaineet, allergeenit ja lihan alkuperät ilmoitamme JAMIX -menu -mobiiliaplikaatiossa.